Living Wildlife

Workshop T-shirt bedrukken Vives

Je gaat aan de slag met Canvas Workspace waarin je zelf de opdruk ontwerpt. Het ontwerp wordt in één kleur uitgesneden; je ontwerpt een silhouet van een eenvoudig figuur of/en tekst. Deze snijden we vervolgens uit met de Brother Scan ’n Cut. Je pelt de applicatie en brengt die aan op het T-shirt.

Wij voorzien de T-shirts. Gelieve de gewenste maten en kleuren op voorhand door te geven.

Elke deelnemer brengt een laptop mee om het ontwerp te maken. Zorg dat de software op voorhand geïnstalleerd is en dat je een account hebt aangemaakt om zeker te zijn dat het werkt op je laptop. Breng een muis mee als je moeilijk overweg kan met een mousepad.

De duur van de activiteit ligt tussen 1,5 en 3,5u, afhankelijk van het tempo van de deelnemers. De prijs bedraagt €25 inclusief T-shirt.

De workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Per workshop is een maximum van 10 deelnemers. Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de workshop. Je plaats is pas bevestigd na ontvangst van bevestiging.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van onze ontwerpen. Deze voorbeelden zijn al gedetailleerd. Denk misschien op voorhand na over een eenvoudig ontwerp dat je kan realiseren tijdens de workshop.

1 shirt inbegrepen per persoon, duid hieronder uw maat en kleur aan.

© 2022 Living Wildlife

Theme by Anders Norén